Wij zijn Galah Designs en zijn ontstaan uit de voorliefde voor het creëren van mooie eyecatchers. Dit doen we voornamelijk door gebruikt te maken van duurzaam A-kwaliteit hout.

Waarom hout:

Hout is veelzijdig, duurzaam en milieuvriendelijk. Dit zijn eigenschappen die wij heel belangrijk vinden bij het creëren van onze designs. Omdat hout een mooie natuurproduct is en voornamelijk warmte uitstraalt, Hebben wij hout gekozen als basis voor onze designs.

Onze designs: 

Bij het ontwerpen van onze designs, houden wij altijd in ons achterhoofd dat het eindproduct een ware eyecatcher moet zijn in uw interieur of bedrijfspand. Dit doen wij door bij het maken van onze designs veel aandacht te besteden aan de kleine details. Vaak wordt gedacht dat hoe groter het design hoe sneller er wordt gesproken van een eyecatcher. Wij zijn echter van mening dat de kleinste details ervoor zorgen dat er gesproken kan worden van een eyecatcher en daarom besteden wij hier extra aandacht aan. 

Kwaliteit:

Hout wordt in diverse kwaliteiten verkocht, maar omdat onze designs naast een warme uitstraling ook lang moeten meegaan, maken wij alleen gebruik van zogenaamde A-kwaliteit hout. A-kwaliteit fineren zijn uitgesorteerd en foutvrij, Verkleuringen, wormgaatjes en reparaties zijn niet toegestaan. Het bestaat uit één stuk, waardoor geen zichtbare naden voorkomen. Ondanks dat dit een kostbare houtsoort is, is deze het meest geschikt voor interieur toepassingen.

Eindproduct: 

Naast de keuze voor A-kwaliteit, vinden wij het ook belangrijk om het hout te verduurzamen, zodat het eindproduct extra lang zijn natuurlijke uitstraling behoud. Onze producten worden daarom ook nooit verzonden, zonder dat deze een aantal stappen hebben doorlopen (o.a. schoonmaken, schuren en behandelen). Dit zorgt voor een iets langere levertijd, maar is uiterst belangrijk bij het maken en behouden van een mooi eindproduct.

Vragen

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op

Team Galah Designs!

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password