Bestelling

Uw bestelling wordt direct in productie genomen. In de productiefase wordt het juiste hout geselecteerd voor een meest uniforme eindproduct. Tijdens de productie wordt het hout bewerkt en worden alle elementen geproduceerd. Na de kwaliteitscontrole worden de elementen geassembleerd en is het eindproduct gereed voor verzending. De productietijd is voor alle producten hetzelfde.

Verzending

Bestellingen worden na productie direct verzonden en de verzendkosten zijn gratis binnen Nederland. We verzenden alle pakketten via UPS of PostNL.

De verzending is inclusief afhandeling, verpakking en de verzendkosten. De verzendkosten zijn gratis binnen Nederland.

Woont u in het buitenland? Neem dan contact met ons  op.

Retournering

Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht dan kunt u uw bestelling binnen 14 dagen zonder opgave van redenen retourneren met inachtneming van de Algemene Voorwaarden. Kosten voor de retournering zijn in het geval van herroepingsrecht voor uw eigen rekening.

Indien het artikel niet aan de redelijke eisen en/of deugdelijkheid voldoet dient u een e-mail te sturen naar info@galahdesigns.nl of gebruik te maken van ons contactformulier. Vermeld hierbij het factuurnummer en een korte uitleg over de reden van retournering.

Terugbetaling

Op het moment van ontvangst van uw geretourneerde product zullen wij u hierover informeren. Na inspectie van het product nemen wij contact op om u te informeren over de status van uw retourzending en terugbetaling. 

Wanneer uw retourzending akkoord is bevonden zullen wij de terugbetaling zo spoedig mogelijk, maar binnen 14 dagen voltooien. U ontvangt het bedrag retour via uw betaalwijze.

Contacteer ons

Mocht u vragen hebben over het retourneren van een product, neemt u dan gerust contact met ons op.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password